Η χρηματιστηριακή αξία του Μίκου

Ο προγραμματισμός της Ομόνοιας βρίσκεται σε εξέλιξη και ο στόχος των Χένινγκ Μπεργκ και Νεόφυτου Λάρκου είναι πλέον ο επιθετικός που θα κάνει τη διαφορά. Έτσι στο πλαίσιο αυτό ο Νίκολας Λαντισλάο Φεντόρ Φλόρες γνωστός ως Μίκου βρίσκεται σε πρώτο πλάνο.

Πρόκειται για ποδοσφαιριστή με μεγάλη καριέρα και βαρύ βιογραφικό. Στα 33 του χρόνια (σύντομα θα γίνει 34), έχει αγωνιστεί στο κορυφαίο επίπεδο με το πέρασμα του απ’ την Βαλένθια, την Χετάφε και την Σέλτικ να ξεχωρίζει. Πρόκειται για επιθετικό όπου τα στατιστικά του σημειώνουν πως σκοράρει ένα τέρμα σε κάθε τρεις επίσημους αγώνες. Να σημειώσουμε πως μετρά και 51 συμμετοχές με την Εθνική Βενεζουέλας, στις οποίες σκόραρε 11 τέρματα.

Σύμφωνα με την ιστοσελίδα Transfermarkt.com η χρηματιστηριακή αξία του Μίκου ανέρχεται στις 500 χιλιάδες ευρώ. Στο παρελθόν η αξία του έφθασε μέχρι και τα 5 εκατομμύρια ευρώ. Σύντομα αναμένονται εξελίξεις επί του θέματος, με τα δεδομένα μέχρι στιγμής να δείχνουν πως ο ποδοσφαιριστής θα φορά κατά πάσα πιθανότητα την φανέλα της Ομόνοιας στη νέα σεζόν.