Η όμορφη οικογενειακή συγκυρία για τον Μάξι Ροντρίγκεζ

Είναι φορές που το ποδόσφαιρο φέρνει όμορφες εκπλήξεις και συγκυρίες. Βέβαια, όταν μιλάμε για το ποδόσφαιρο στην Λατινική Αμερική, εκεί που λατρεύεται σαν θρησκεία τα πράγματα δεν είναι και τόσο απίθανα να συμβούν.

Στην παρακάτω φωτογραφία βλέπουμε τον νεαρό τότε Αργεντίνο μεσοεπιθετικό, Μάξι Ροντρίγκεζ, τον οποίο γνωρίσαμε και αγαπήσαμε στην εθνική Αργεντινής, ενώ στην Ευρώπη τον είδαμε να φορά τη φανέλα της Εσπανιόλ (2002-2005), της Ατλέτικο Μαδρίτης (2005-2010) και της Λίβερπουλ (2010-2012) να τιμά την φανέλα της αγαπημένης του ομάδας στην πατρίδα του, Νιούελς Ολντ Μπόις στις παρθενικές του εμφανίσεις, κάπου στο 1999-2002, κρατώντας αγκαλιά τα μικρά ξαδέρφια του.

Κι όμως το ποδόσφαιρο είναι μαγικό. Στην Αργεντινή λίγο-πολύ ξέρουμε πόσο φανατικοί είναι με τις ομάδες τους, έτσι ο εν ενεργεία ακόμη Μάξι Ροντρίγκες στα 38 του χρόνια συνεχίζει να παίζει μπάλα και είναι φυσικά ο αρχηγός της Νιούελς Ολντ Μπόις.

Βέβαια, στην ίδια ομάδα μαζί του και συμπαίκτες του είναι τα πλέον λίγο μεγαλύτερα ξαδέρφια του που κρατά στην αγκαλιά του στην πιο πάνω φωτογραφία. Ο 23χρονος μέσος, Ντένις Ροντρίγκεζ και ο αδερφός του 23χρονος επιθετικός, Αλέξις Ροντρίγκεζ, αποφάσισαν να ακολουθήσουν τα χνάρια του μεγάλου εξαδέρφου Μάξι. Η φωτογραφία είναι απλά υπέροχη…