Ο κατάλογος Α’ της ΑΕΛ και η ανάγκη για αποχώρηση

O Φιντέλις Ιρένε έλυσε το πρόβλημα με τα χαρτιά του και έτσι πλέον μπορεί να επιστρέψει στην Κύπρο και να ενταχθεί στις προπονήσεις της ΑΕΛ. Πρόκειται για μια σημαντική εξέλιξη για την ΑΕΛ η οποία όμως δημιουργεί ένα ερωτηματικό.

Πλέον με τον Φιντέλις στην ομάδα, η ΑΕΛ έχει 16 ποδοσφαιριστές στον κατάλογο Α’ κοινοτικών και ξένων. Αυτό επί της ουσίας σημαίνει πως ένας ποδοσφαιριστής θα πρέπει να φύγει απ’ την ομάδα ή έστω δεν θα δηλωθεί στο πρώτο μισό του πρωταθλήματος.

Το ερωτηματικό πλέον είναι ποιο ποδοσφαιριστή θα αφήσει εκτός πλάνων ο Ντούσαν Κέρκες. Η αλήθεια είναι πως με τα υπάρχων δεδομένα ο Φιντέλις είναι και το πρώτο φαβορί. Δεν έκανε προετοιμασία και βρίσκεται αρκετά πίσω απ’ την υπόλοιπη ομάδα. Ταυτόχρονα την περσινή σεζόν δεν είχε θέση βασικού, ενώ γενικότερα τα αγωνιστικά λεπτά που πήρε δεν τον καθιστούσαν ως ένα απ’ τους «σημαντικούς» ποδοσφαιριστές της ομάδας.

Βέβαια η τελική απόφαση ανήκει στον Ντούσαν Κέρκες. Ας κρατούμε μικρό καλάθι καθώς υπάρχει ανοικτό και το κεφάλαιο Χουράδο.