Νέα Σαλαμίνα: Η πίεση και το όγδοο μπάτζετ

Η Νέα Σαλαμίνα δεν ξεκίνησε με τον καλύτερο τρόπο την χρονιά και η πίεση είναι μεγάλη. Οι «Ερυθρόλευκοι» χρειάζονται μια σειρά από νίκες ώστε να αποβάλουν την πίεση από πάνω τους.

Ο Σάββας Πουρσαϊτίδης πιστεύει στην ομάδα του και ξέρει πως μπορεί να πετύχει τους στόχους του και φέτος. Η πίεση όμως είναι ως ένα βαθμό απόλυτα φυσιολογική. Η Νέα Σαλαμίνα την περσινή χρονιά ήταν η ομάδα που κέρδισε τον σεβασμό όλων (και όχι άδικα), ενώ βρέθηκε και στην εξάδα.

Έτσι η όρεξη άνοιξε για τα καλά και ο κόσμος περιμένει και φέτος εξάδα. Δεν είναι όμως εύκολο όταν έχεις το 8ο μπάτζετ στην κατηγορία να βρεθείς στην εξάδα. Θα το παλέψουν όμως οι «Ερυθρόλευκοι» και όλοι στο στρατόπεδο της Νέας Σαλαμίνας έχουν την πίστη πως η ομάδα θα πετύχει και φέτος τους στόχους της.

Προηγούμενο άρθροΤρισκόφσκι: Μηχανή τερμάτων και φέτος
Επόμενο άρθροΟυζόχο… εγγύηση
Ο ωραίος και παράλληλα το μυαλό της παρέας. Τουλάχιστον έτσι πιστεύει. Ντρίμπλα μιας παλιάς εποχής. Ο φοβερός τυπάρας ο οποίος ξεθάβει απίστευτες ιστορίες για τον αθλητισμό απ’ τα χρονοντούλαπα της ιστορίας και τις παρουσιάζει λες και τις έχει ζήσει από πρώτο χέρι. Χώνει ακατάπαυστα και χωρίς να κομπλάρει και είναι της φιλοσοφίας μην κάνεις κάτι σήμερα που μπορείς να το κάνεις αύριο.