Προπονητής πήρε άδεια για να δωρίσει το νεφρό του στην αδερφή του!

Η συγκλονιστική ιστορία του προπονητή της Γκλάστερ, Μάικ Γκριν, είναι απ’ αυτές που επιβεβαιώνουν την άποψη ότι το ποδόσφαιρο (πρέπει να) είναι δευτερευούσης σημασίας, όταν πρόκειται για ζήτημα ζωής και θανάτου.

Ο προπονητής της Γκλάστερ, λοιπόν, αποφάσισε να αποχωρίσει προσωρινά από την ομάδα, επειδή θα υποβληθεί σε επέμβαση για την αφαίρεση του ενός νεφρού, το οποίο θα δωρίσει στην αδελφή του!

Η αδελφή του πάσχει από σοβαρή ασθένεια και θα χρειαστεί μεταμόσχευση νεφρού, με τον Μάικ Γκριν να αφήνει σε δεύτερη μοίρα το ποδόσφαιρο για να σώσει την ζωή της αδερφής του. Όπως ανέφερε ο σύλλογος της National League North της Αγγλίας, ο κόουτς θα απουσιάσει από τις υποχρεώσεις της ομάδας για το επόμενο τρίμηνο.

Προηγούμενο άρθροΠάβλοβιτς στο 50%
Επόμενο άρθροΦερνάντο Ρίκσεν: Όταν έφυγε ο ήρωας που υπέφερε με ALS
Η πιο ωραία ντρίμπλα σε δημιουργία και εκτέλεση από τον θρυλικό Ροναλντίνιο. Η τύπισσα είναι χίπισσα… τρελή για τα καλά και χωρίς να πίνει ούτε ένα καφεδάκι! Με μια μπυρίτσα όλη μέρα, παρακολουθεί μανιακά ότι αθλητικό παίζει στην τηλεόραση. Δηλώνει θιασώτης του επιθετικού ποδοσφαίρου και οι ρετρό ιστορίες είναι αυτές που την κάνουν να ζει και να αναπνέει.