Ομόνοια: Βρήκε τον «κέρβερό» της

Ένα από τα ονόματα που απασχόλησαν αρκετά πέρσι όχι για τις εμφανίσεις του αλλά για το δελτίο υγείας του, φέτος φαίνεται να δείχνει σε αυτούς που του έδειξαν εμπιστοσύνη πως δεν ήρθε για περίπατο στην Κύπρο αλλά για να στείλει μηνύματα προς πάσα κατεύθυνση. Ο λόγος για τον τερματοφύλακα της Ομόνοιας, Φράνσις Ουζόχο.

Ο διεθνής τερματοφύλακας της Ομόνοιας βρίσκεται στους “πράσινους” υπό τη μορφή δανεισμού από την Ισπανική Ντεπορτίβο Λα Κορούνια και μέχρι στιγμής ως πρώτος τερματοφύλακας της Λευκωσιάτικης ομάδας μετράει 5 συμμετοχές. Σε αυτά τα 5 παιχνίδια, εκ των οποίων τα 3 παιχνίδια ήταν εκτός έδρας, δέχτηκε 4 γκόλ ενώ τα 2 ήταν από τα 11 βήματα(2-1 εκτός με Πάφο και 2-2 εκτός με ΑΕΚ).

Να αναφέρουμε επίσης πως ο Ουζόχο κράτησε στα 3 από τα 5 παιχνίδια, ανέπαφη την εστία του, αγώνες στους οποίους η Ομόνοια κατάφερε να πάρει το τρίποντο(0-2 εκτός με Δόξα, 2-0 εντός με Σαλαμίνα και 1-0 εντός με Απόλλωνα).

Για αρχή, ο Ουζόχο δείχνει στο φίλαθλο κοινό πως σίγουρα η κίνηση Λάρκου να του δώσει θέση στην Ομόνοια ήταν σωστή. Το θετικό πάντως για την Ομόνοια και για τη φετινή της χρονιά είναι πως βρήκε βασικό τερματοφύλακα. Μια θέση που δημιουργούσε τα τελευταία χρόνια προβλήματα στους “πράσινους”.