ΑΕΛ: Ψάχνοντας το τέρμα…

Η 5η Αγωνιστική του Πρωταθλήματος Κύπρου 2019-2020 αποτελεί ήδη παρελθόν με την ΑΕΛ να χάνει το παιχνίδι με την Νέα Σαλαμίνα, στο οποίο φαινόταν σε κάποια σημεία να βρίσκει τα πόδια της, όμως στο τέλος δε κατάφερε να μείνει όρθια.

Αυτό που βλέπουμε στην μέχρι τώρα πορεία των “γαλαζοκιτρίνων” της Λεμεσού δεν είναι και τόσο ενθαρρυντικό όσον αφορά την επιθετική γραμμή της ομάδας. Η ΑΕΛ στα 5 παιχνίδια της σημείωσε 5 γκολ και αυτό το γεγονός σίγουρα θα πρέπει να απασχολήσει τον προπονητή της ΑΕΛ.

Πλέον με αυτό το στατιστικό η ΑΕΛ διαθέτει την δεύτερη χειρότερη επιθετική γραμμή του πρωταθλήματος. Τη χειρότερη επίθεση έχει η Δόξα η οποία σημείωσε μόλις 3 γκολ στις 5 αγωνιστικές ενώ επίσης δεν έχει πάρει ακόμα το τρίποντο. Η ΑΕΛ στα 5 παιχνίδια κέρδισε την Ένωση και την Δόξα εντός έδρας, με 2-0 και 1-0 αντίστοιχα ενώ έχασε με 3-0 και 3-2 εκτός, στο ντέρμπι με το ΑΠΟΕΛ και στο παιχνίδι με τη Νέα Σαλαμίνα. Στην 1η Αγωνιστική στο ντέρμπι με Ανόρθωση οι δυο ομάδες εξήλθαν ισόπαλες χωρίς να σημειώσουν κάποιο τέρμα.