Πάρτι για υποβιβασμό της Γιουνάιτεντ

Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ διανύει μια σεζόν που μέχρι στιγμής μοιάζει καταστροφική. Για την ώρα ο Σόλσκιερ δεν εμπνέει τους ποδοσφαιριστές και αυτό φαίνεται στο γήπεδο. Οι επιδόσεις της ομάδας πληγώνουν όλους στον σύλλογο.

Βέβαια εκεί που μια ομάδα δεν τα πηγαίνει καλά και όλα μοιάζουν μαύρα, οι αντίπαλοι της χαίρονται. Είναι γι’ αυτό που ήδη κάποιου διοργανώνουν πάρτι για τη διαβάθμιση της Γιουνάιτεντ. Μέχρι στιγμής πέραν των 50 χιλιάδων ατόμων δήλωσαν πως θα πάνε.

Αυτό φυσικά είναι κομμάτι της «καζούρας» που υπάρχει μεταξύ των οπαδών. Παρά το γεγονός αυτό οι «Κόκκινοι Διάβολοι» χρειάζονται μπόλικη δουλειά και επιβάλλεται να ανεβάσουν στροφές. Αυτό όμως δεν μπορεί να γίνει απ’ τη μια μέρα στην άλλη. Το ρόστερ έχει χτυπητές αδυναμίες και ο Σόλσκιερ πρέπει να τις κρύψει αν η ομάδα θέλει να πετύχει κάτι στη φετινή χρονιά.

Προηγούμενο άρθροΠάβλοβιτς: Πρώτο δείγμα… θετικό
Επόμενο άρθροΠοιο VAR; Το κινητό να φορτιστεί…
Ο ωραίος και παράλληλα το μυαλό της παρέας. Τουλάχιστον έτσι πιστεύει. Ντρίμπλα μιας παλιάς εποχής. Ο φοβερός τυπάρας ο οποίος ξεθάβει απίστευτες ιστορίες για τον αθλητισμό απ’ τα χρονοντούλαπα της ιστορίας και τις παρουσιάζει λες και τις έχει ζήσει από πρώτο χέρι. Χώνει ακατάπαυστα και χωρίς να κομπλάρει και είναι της φιλοσοφίας μην κάνεις κάτι σήμερα που μπορείς να το κάνεις αύριο.