Τραγελαφικό… και εγκληματικό!

45

Μόνο στην Κύπρο θα μπορούσε να συμβεί αυτό. Να εκκρεμεί μια ένσταση για αντικανονική συμμετοχή ενός ποδοσφαιριστή, και ένα ολόκληρο πρωτάθλημα και η βαθμολογία του λίγο πριν τα play off να είναι στον αέρα εδώ και δυο βδομάδες!

Ούτε σήμερα (15/2) πάρθηκε τελεσίδικη απόφαση για την πολύκροτη υπόθεση του κυρίου στη φωτογραφία του Savvides Press, Φράνσις Ουζόχο, αφού ο ΚΟΑ και η ΚΟΠ προτιμούν να παίζουν πινγκ-πονγκ και να ρίχνουν το μπαλάκι ο ένας στον άλλο για να μην πάρουν την ευθύνη εν τέλει για την όποια απόφαση. Αντιπαραθέσεις που ήταν καλά κρυμένες κάτω από το χαλί βγαίνουν στην επιφάνεια.

Ασυμφωνία των οργανισμών, συνεχώς ανατροπές. Αποστολές νέων εγγράφων, στοιχείων που ανακοινώνονται μέσω… ραδιοφώνου και ενώ ο Αθλητικός Δικαστής δήλωνε μέχρι χθες ότι δεν πρόκειται να περιμένει κανέναν και τίποτα αφού η απόφαση επείγει να βγει. Εντούτοις, έχουμε αναβολή στην αναβολή… Απλές ερωτήσεις που δεν έχουν απαντήσεις…

Το πιο τραγικό της όλης ιστορίας είναι ότι την Κυριακή (17/2), η Ανόρθωση αντιμετωπίζει στο “Παπαδόπουλος” την Ομόνοια. Η “Κυρία” είναι στην 5η θέση με 33 βαθμούς και η Ομόνοια στην 7η με 27 βαθμούς. Είναι εύκολα αντιληπτό ότι ο αγώνας θα παιχτεί χωρίς να γνωρίζουμε αν η Ανόρθωση “χρειάζεται” απαραιτήτως τη νίκη. Διότι αν την Δευτέρα (ναι καλά…) αποφασιστεί ότι πάει στο -9 τότε η Ομόνοια είναι αυτή που κερδίζει μια θέση μέσα στην εξάδα.

Αυτά τα ευχάριστα! Και κατά τα άλλα θέλουν να βοηθήσουν το άθλημα κάποιοι και να επιστρέψει ο κόσμος στα γήπεδα.

Υ.Γ.:Υπομονή, έρχονται εκλογές!