Όταν ο Πρίγιοβιτς είχε προτείνει τον Σόλσκιερ για προπονητή του ΠΑΟΚ

85

Ο Όλε Γκούναρ Σόλσκιερ είναι το πρόσωπο των μηνών. Λες και κρατά μαγικό ραβδί μεταμόρφωσε την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ σε μια εξαιρετική ομάδα, η οποία είναι ικανή για τα πάντα. 

Το gazzetta.gr έφερε στην επιφάνεια μια ενδιαφέρουσα ιστορία σχετικά με τον Νορβηγό προπονητή και τις σχέσεις του με τον Πρίγιοβιτς. Μάλιστα ο τελευταίος πρότεινε τον Σόλσκιερ στον ΠΑΟΚ πριν από μερικά χρόνια, όμως ο «Δικέφαλος», προτίμησε τον Αλεκσάνταρ Στανόβεγιτς, ο οποίος δεν κατάφερε να μακροημερεύσει.

Η πρώτη επαφή Πρίγιο – Σόλσκι

Η σχέση του Σόλσκιερ με τον Σέρβο επιθετικό ξεκίνησε το 2012. Τότε ο Πρίγιοβιτς αγωνιζόταν στην Λωζάνη και δοκιμάστηκε απ’ την Μόλντε της οποίας προπονητής ήταν ο Σόλσκιερ. Οι εντυπώσεις που άφησε ο Πρίγιοβιτς ήταν θετικές με αποτέλεσμα ο νυν προπονητής της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ να ζητά την απόκτηση του.

«Είδατε ένα νέο πρόσωπο στην προπόνηση. Είναι ένα δυνατό παιδί, κλασικός φορ. Είναι το στιλ ακριβώς που ψάχναμε. Θα δούμε εάν συμφωνήσουμε μαζί του», ανέφερε ο Σόλσκιερ μετά τα δοκιμαστικά. Η συμφωνία όμως δεν έγινε ποτέ καθώς οι αξιώσεις ενός Τυνήσιου ατζέντη ήταν τεράστιες.

Ο Σόλσκιερ ως μεσολαβητής για τη μετεγγραφή του Πρίγιοβιτς

Λίγο καιρό αργότερα η Τρόμσο μπήκε στο παιχνίδι για τον Πρίγιοβιτς. Ο προπονητής της, Περ Ματίας Χέγκμο ζήτησε την άποψη του Σόλσκιερ, ο οποίος είπε τα καλύτερο και έτσι ο Σέρβος υπέγραψε στην ομάδα του Νορβηγικού Βορρά.

Η πρόταση του Πρίγιοβιτς για τον Σόλσκιερ στον πάγκο του ΠΑΟΚ

Το επόμενο κεφάλαιο στην σχέση των δυο ήρθε με τον πρόταση του Πρίγιοβιτς προς τον ΠΑΟΚ, ώστε να αναλάβει ως τεχνικός της ομάδας ο Σόλσκιερ. Όπως αναφέραμε και πριν η περίπτωση εξετάστηκε, όμως οι άνθρωποι του ΠΑΟΚ κατέληξαν στον Στανόγεβιτς. Ο Σόλσκιερ τότε ήταν προπονητής της Μόλντε, όμως θα μπορούσε να λύσει το συμβόλαιο του. Κάτι τέτοιο όμως δεν έγινε ποτέ.

Πηγή πληροφορίων: gazzetta.gr