Στην Κύπρο για υπογραφές ο Βασιλακάκης

150

Με το τέλος των επίσημων υποχρεώσεων της Ανόρθωσης, αλλά και το ξεκαθάρισμα σχετικά με το διοικητικά, ο Τιμούρ Κετσπάγια επικεντρώνεται πλήρως στον προγραμματισμό. Χωρίς μεγάλα λόγια και με μπόλικη δουλειά έχει ως στόχο να δημιουργήσει ένα σύνολο αντάξιο του ονόματος του συλλόγου, το οποίο θα αναβαθμιστεί ποιοτικά σε σχέση με τη φετινή χρονιά.

Ένας απ’ τους ποδοσφαιριστές που ενδιαφέρουν είναι και ο 29χρονος Ελλαδίτης μέσος Θοδωρής Βασιλακάκης. Μάλιστα οι δυο πλευρές φαίνεται να τα έχουν βρει σε όλα και αυτό που απομένει είναι να καθίσουν για τελευταία φορά στο τραπέζι των διαπραγματεύσεων, όπου θα δώσουν τα χέρια και θα πέσουν οι υπογραφές.

Μάλιστα αυτό αναμένεται να συμβεί στα επόμενα 24ωρα μιας και ο ποδοσφαιριστής θα έρθει απόψε στην Κύπρο. Πρόκειται για ένα πολυεργαλείο, κάτι το οποίο αρέσει ιδιαίτερα στον Τιμούρ Κετσπάγια. Είναι αυτό που λέμε «ποδοσφαιριστής του προπονητή» και έτσι όπως όλα δείχνουν ο Ελλαδίτης με τη νέα χρονιά θα φοράει τη φανέλα της Ανόρθωσης.

Προηγούμενο άρθροΟ Λάφερτι και η επιμονή του Απόλλωνα
Επόμενο άρθροThe Champions – UEFAvision Song Contest (Ep.5 S2)
Ο ωραίος και παράλληλα το μυαλό της παρέας. Τουλάχιστον έτσι πιστεύει. Ντρίμπλα μιας παλιάς εποχής. Ο φοβερός τυπάρας ο οποίος ξεθάβει απίστευτες ιστορίες για τον αθλητισμό απ’ τα χρονοντούλαπα της ιστορίας και τις παρουσιάζει λες και τις έχει ζήσει από πρώτο χέρι. Χώνει ακατάπαυστα και χωρίς να κομπλάρει και είναι της φιλοσοφίας μην κάνεις κάτι σήμερα που μπορείς να το κάνεις αύριο.