Ο Τζουμ, οι γεμάτες χρονιές στην Χαρτς και ο τραυματισμός

170

Με το τέλος των αγωνιστικών υποχρεώσεων του Απόλλωνα, το βάρος έχει πέσει στον προγραμματισμό. Ο στόχος της ομάδας της Λεμεσού είναι η ποιοτική ενίσχυση, ώστε η ομάδα να φθάσει με τη νέα χρονιά στον μεγάλο στόχο που δεν είναι άλλος απ’ την κατάκτηση του πρωταθλήματος.

Ένας απ’ τους ποδοσφαιριστές που ενδιαφέρει την ομάδα είναι ο Αρνό Τζουμ. Ο Καμερουνέζος αγωνιζόταν στη φετινή περίοδο με τα χρώματα της Χαρτς και το μέλλον του στην ομάδα δεν έχει ξεκαθαρίσει. Ο Απόλλωνας κάνει τη δική του προσπάθεια ώστε να φέρει τον ποδοσφαιριστή στην Κύπρο.

Στα τέσσερα χρόνια παρουσίας του στην Χαρτς, ο Καμερουνέζος μέσος μετρά γεμάτες χρονιές. Μοναδική εξαίρεση την σεζόν 2017/18 κατά την οποία είχε υποστεί ρήξη αχίλλειου και έτσι έχασε το μεγαλύτερο μέρος της χρονιάς. Βέβαια ξεπέρασε τον τραυματισμό του και τη σεζόν 2018/19 μέτρησε 39 συμμετοχές με 3 τέρματα και 3 ασίστ.

Τη δεδομένη στιγμή οι πιθανότητες να βρεθεί στην Κύπρο την ερχόμενη αγωνιστική περίοδο είναι μοιρασμένες. Στις επόμενες μέρες αναμένονται εξελίξεις, μιας και θα ξεκαθαρίσει αν ο Τζουμ θα συνεχίσει την καριέρα του στην Χαρτς ή όχι. Αν συμβεί το δεύτερο τότε ο δρόμος για τον Απόλλωνα ανοίγει.

Προηγούμενο άρθροThe Champions – UEFAvision Song Contest (Ep.5 S2)
Επόμενο άρθροΤα δεδομένα με Μαργκάσα
Ο ωραίος και παράλληλα το μυαλό της παρέας. Τουλάχιστον έτσι πιστεύει. Ντρίμπλα μιας παλιάς εποχής. Ο φοβερός τυπάρας ο οποίος ξεθάβει απίστευτες ιστορίες για τον αθλητισμό απ’ τα χρονοντούλαπα της ιστορίας και τις παρουσιάζει λες και τις έχει ζήσει από πρώτο χέρι. Χώνει ακατάπαυστα και χωρίς να κομπλάρει και είναι της φιλοσοφίας μην κάνεις κάτι σήμερα που μπορείς να το κάνεις αύριο.