Η χρηματιστηριακή αξία του Αντωνιάδη και πιθανή αποχώρηση του Μπεσάτ

686

Ο 29χρονος Κύπριος διεθνής αμυντικός, Μάριος Αντωνιάδης θα συνεχίσει την καριέρα του στον Απόλλωνα Λεμεσού, πιθανότατα με καθεστώς δανεισμού από την ΑΕΚ.

Ο ίδιος ο ποδοσφαιριστής, ζήτησε να αποχωρήσει από την ομάδα της Λάρνακας, μετά την απόκτηση του Κάρλες Πλάνας (ο οποίος φαίνεται να υπόγραψε διετές συμβόλαιο συνεργασίας – η ΑΕΚ δεν ανακοίνωσε για πόσα χρόνια ισχύει η συμφωνία), αλλά και από το γεγονός ότι δεν έχει πάρει ακόμα χρόνο συμμετοχής στους μέχρι τώρα αγώνες της ομάδας.

Ο Αντωνιάδης που αγωνίστηκε στην ΑΕΚ την τελευταία διετία με απολογισμό 46 συμμετοχές σε όλες τις διοργανώσεις, όλα δείχνουν πως οδεύει στον Απόλλωνα. Ο 29χρονος, σύμφωνα με το transfermakt αγγίζει σε αξία το μισό εκατομμύριο ευρώ αυτή τη στιγμή, ενώ παλαιότερα η χρηματιστηριακή του αξία έφτασε μέχρι και τις 600 χιλιάδες ευρώ.

Οι “κυανόλευκοι” της Λεμεσού μετά και την αποχώρηση του Ουεντραόγκο θα χρειαστεί να ενισχυθούν, εάν επιλέξουν να πάρουν ξένο/κοινοτικό καταλόγου Α’, τότε θα πρέπει πάντως να αδειάσουν μια θέση στον κατάλογο Α’ για να είναι εφικτή η μεταγραφή και να έρθει νέος παίκτης. Μάλιστα, όλα συνηγορούν ότι ο Βίνσεντ Μπεσάτ είναι αυτός που θα αποχωρήσει για να ενισχυθεί ο Απόλλωνας με κάποιον πέραν από τον Μάριο Αντωνιάδη.

Απ’ την άλλη, η ΑΕΚ χάνει από το κυπριακό της στοιχείο, αν και τα τελευταία χρόνια δείχνει ξεκάθαρα να βασίζεται απόλυτα στο ισπανικό.