Τα αναβληθέν ντέρμπι του Απόλλωνα

Οι Ευρωπαϊκές υποχρεώσεις του Απόλλωνα τελείωσαν για τη φετινή χρόνια και η ομάδα ρίχνει όλη της την προσοχή στο πρωτάθλημα. Οι αγώνες της Λεμεσιανής ομάδας στην Ευρώπη έφεραν αλλαγές και στο πρόγραμμα του στην Κύπρο.

Συγκεκριμένα ο Απόλλωνα «χρωστά» δυο αγώνες για το πρωτάθλημα. Μάλιστα οι συγκεκριμένοι αγώνες είναι και ντέρμπι μιας και αναφερόμαστε στην ΑΕΚ και την Ανόρθωση. Ο ορισμός των παιχνιδιών αναμένεται να γίνει μέσα στον Δεκέμβρη και τον Γενάρη.

Αυτό σημαίνει πως το πρόγραμμα του Απόλλωνα θα είναι βεβαρημένο τους δυο εκείνους μήνες. Ας μην ξεχνάμε πως πέραν απ’ τα δυο ντέρμπι στο πρόγραμμα θα προστεθούν και αγώνες κυπέλλου.

Προηγούμενο άρθροΟι αναβολές και τα δυο ντέρμπι της Ανόρθωσης
Επόμενο άρθροΑπό τον καιρό του Μοντέϊρο (vid)
Ο ωραίος και παράλληλα το μυαλό της παρέας. Τουλάχιστον έτσι πιστεύει. Ντρίμπλα μιας παλιάς εποχής. Ο φοβερός τυπάρας ο οποίος ξεθάβει απίστευτες ιστορίες για τον αθλητισμό απ’ τα χρονοντούλαπα της ιστορίας και τις παρουσιάζει λες και τις έχει ζήσει από πρώτο χέρι. Χώνει ακατάπαυστα και χωρίς να κομπλάρει και είναι της φιλοσοφίας μην κάνεις κάτι σήμερα που μπορείς να το κάνεις αύριο.