Οι προβλέψεις του Μο της Κύπρου

Ο Μο της Κύπρου καταθέτει τις προβλέψεις του για την 10η αγωνιστική στην αγγλική Πρέμιερ Λιγκ και πιστεύει ακράδαντα πως είναι καιρός για επιστροφή στο 3/3. Εσείς τι λέτε;

Μπέρνλι vs Τσέλσι

Από την μία, οι γηπεδούχοι θέλουν να συνεχίσουν τη καλή πορεία τους στο πρωτάθλημα. Από την άλλη ωστόσο, η ανεβασμένη Τσέλσι θέλει να δώσει συνέχεια στο νικηφόρο σερί. Είναι σίγουρο πως η Μπέρνλι θα προβάλει σθεναρή (αμυντική) αντίσταση στους Μπλε, όμως εύκολα ή δύσκολα, η ομάδα του Λάμπαρντ μπορεί να πάρει το διπλό.

Πρόβλεψη 2 & less 2.5 | Απόδοση: 4.75

Νόργουιτς vs Μαν Γιουνάιτεντ

Η Νόργουιτς έχει ξεκάθαρα καθοδική πορεία τα τελευταία παιχνίδια, ενώ στην Γιουνάιτεντ θέλουν να αφήσουν πίσω τους το κακό ξεκίνημα και να αποδείξουν ότι είναι οι ικανοί για περισσότερα. Ο Ράσφορντ και η παρέα του θέλει να στείλει το μήνυμα πως το παραλίγο διπλό κόντρα στη Λίβερπουλ δεν ήταν τυχαίο, παίρνοντας το διπλό σε μια δύσκολη έδρα.

Πρόβλεψη: 2 | Απόδοση: 1.75

Λίβερπουλ vs Τότεναμ

Φτάνοντας στο ντέρμπι της αγωνιστικής και μελετώντας τα δεδομένα ως έχουν, πολύ δύσκολα θα δούμε σ’ αυτό το παιχνίδι λιγότερα από δύο τέρματα. Από τη μια η Λίβερπουλ δεν δείχνει τόσο συμπαγής (αμυντικά) όσο πέρσι, ενώ από την άλλη η Τότεναμ προσπαθεί ακόμη να βρει τα πόδια της. Παρ’ όλα αυτά, υπάρχει ξεκάθαρο φαβορί στο παιχνίδι και αυτό είναι η Λίβερπουλ.

Πρόβλεψη 1 & over 2.5 | Απόδοση: 2.10