Κίκης Ρήγας: Ο αείμνηστος Γενικός Διευθυντής του ΑΠΟΕΛ

Η 17η Οκτωβρίου για την οικογένεια του ΑΠΟΕΛ βάφτηκε μαύρη αφού το 2003 έχασε έναν πιστό στρατιώτη. Τον αείμνηστο γενικό διευθυντή του ΑΠΟΕΛ, Κίκη Ρήγα, ο οποίος μόλις είχε επιστρέψει τα χαράματα από το ευρωπαϊκό παιχνίδι με την Μαγιόρκα.

Ο φανατικός αγνός ΑΠΟΕΛίστας Κίκης, αντί να ξεκουραστεί από το πολύωρο και δύσκολο ταξίδι της επιστροφής απ’ την Ισπανία, πήγε απευθείας στη δουλειά του οδηγώντας από τη Λάρνακα στη Λευκωσία, διότι σε δυο μέρες ο ΑΠΟΕΛ θα αγωνιζόταν με τον Ονήσιλλο. Ενώ επέστρεφε πίσω στο σπίτι του στη Λάρνακα το απόγευμα, στο δρόμο Λευκωσίας-Λάρνακας, έχασε τον έλεγχο του αυτοκινήτου του, προφανώς από υπερκόπωση. Ο άτυχος Κίκης Ρήγας τραυματίστηκε σοβαρά και λίγο αργότερα εξέπνευσε στο Νοσοκομείο Λάρνακας.

Ο Κίκης Ρήγας εντάχθηκε στα διοικητικά του ΑΠΟΕΛ από το 1990, ενώ το 1999 ανέλαβε γενικός διευθυντής της εταιρείας, αντικαθιστώντας τον Φοίβο Κωνσταντινίδη. Ήταν παντρεμένος με την Έλενα και άφησε πίσω του δυο γιους, τον Ανδρέα και τον Χάρη. Τη σεζόν εκείνη, 2003-2004, ο ΑΠΟΕΛ κατέκτησε το πρωτάθλημα και αυτό φυσικά ήταν αφιερωμένο στην μνήμη του!