Η καμπάνια της Ρόμα για τα εξαφανισμένα παιδιά βοήθησε να βρεθούν έξι

Τον περασμένο Ιούλιο, η Ρόμα προχώρησε σε μια εξαιρετικά καινοτόμα κίνηση, καθώς δίπλα ακριβώς στη φωτογραφία της ανακοίνωσης της απόκτησης ενός ποδοσφαιριστή, άρχισε να τοποθετεί τη φωτογραφία ενός εξαφανισμένου παιδιού.

Η Ρόμα ανακοίνωσε πρόσφατα ότι βρέθηκε σώο ένα 15χρονο παιδί από το Έσσεξ το οποίο αγνοούταν από τον περασμένο Αύγουστο. Η φωτογραφία του είχε μπει δίπλα σ’ εκείνη του Τούρκου αμυντικού, Μερτ Τσετίν.

Ο ποδοσφαιριστής δήλωσε πως είναι ιδιαίτερα χαρούμενος που βοήθησε και αυτός με τον τρόπο του στην υπόθεση. «Από τη στιγμή που διάβασα την είδηση πως βρέθηκε ο νεαρός, η καρδιά γέμισε ευτυχία. Είμαι σίγουρος πως αυτό ήταν το τέλειο δώρο Χριστουγέννων για εκείνον και την οικογένειά του».

Πρόκειται για το τρίτο Βρετανό παιδί και συνολικά το έκτο που τα ίχνη του βρίσκονται μέσω της καμπάνιας. Ο εκτελεστικός διευθυντής του Missing People, Τζο Γιουλ, ο οποιός στήριξε την ιταλική ομάδα στο όραμά της, δήλωσε: «Είναι φανταστικά τα νέα πως ένα ακόμη παιδί βρέθηκε μέσα από την καμπάνια του συλλόγου. Είμαστε πραγματικά ευγνόμονες για τις κοινοποιήσεις των βίντεο εξαφάνισης στα social media και πεπεισμένοι πως στο μέλλον θα βοηθήσουν ακόμη περισσότερο».