Πρέμιερ Λιγκ: Διακοπή για VAR, ωστόσο το ακουστικό έμεινε από… μπαταρία

Ο Μάικλ Όλιβερ διέκοψε το Γουότφορντ-Τότεναμ για να αλλάξει μπαταρίες στο ακουστικό του μετά την αδυναμία ενδοεπικοινωνίας με το VAR, φουντώνοντας την γκρίνια για την προβληματική εφαρμογή του στην Premier League.

Κατά την διάρκεια του ματς της Γουότφορντ με την Τότεναμ και μετά το σκληρό μαρκάρισμα του Καπού στον Τανγκάνγκα, η φάση που τιμωρήθηκε με κίτρινη κάρτα πέρασε από το check του Video Assistant Referee, όμως ο Όλιβερ έκανε νόημα πως δεν μπορούσε να ακούσει τίποτα από την ενδοεπικοινωνία.

Αμέσως, κατευθύνθηκε στον τέταρτο διαιτητή, ο οποίος έσπευσε να αλλάξει τις μπαταρίες του δικού του ακουστικού, το αποτέλεσμα, όμως, ήταν περαιτέρω χρονοτριβή, σε μια φάση που σύντομα είχε αποφασιστεί ότι δεν υπήρχε καμία περίπτωση κόκκινης κάρτας στον μέσο των Ταράνδων.

Μάλιστα, το πιο παράδοξο ήταν ότι για την καθυστέρηση τεσσάρων λεπτών, ο τέταρτος έδειξε μόλις δύο λεπτά έξτρα χρόνο πριν από το ημίχρονο, όμως, το debate για την ροή των αγώνων και το κατά πόσο την επηρεάζει αρνητικά το VAR είχε ήδη πάρει ξανά μεγάλες διαστάσεις.