ΑΠΟΕΛ: Με ένα και μοναδικό στόχο… για να ελπίζει

Το ΑΠΟΕΛ αυτή τη στιγμή, βρίσκεται στην 3η θέση έχοντας 35 βαθμούς ενώ απέχει από την κορυφή 5 βαθμούς και στα παιχνίδια που απομένουν πριν την ολοκλήρωση της κανονικής διάρκειας του πρωταθλήματος θα πρέπει να πάρει όσους βαθμούς μπορεί για να μπορεί να ελπίζει στον 8ο σερί τίτλο.

Το ΑΠΟΕΛ έχει αποκλειστεί από το Κύπελλο και τώρα ο μόνος στόχος είναι το πρωτάθλημα. Στο πρωτάθλημα είναι για 4 παιχνίδια αήττητος και η συνέχεια του σερί πάνω σε ένα αντίπαλο όπως η ΑΕΚ αποτελεί πρόκληση. Επίσης, μια νίκη απέναντι στην ΑΕΚ, είναι για τους “Γαλαζοκίτρινους” πρόκληση διότι θα είναι και το δεύτερο ντέρμπι στο οποίο θα πάρει τη νίκη φέτος αφού κατάφερε να νικήσει μόνο την ΑΕΛ, στο ΓΣΠ.

Συγκεκριμένα, στα 10 τελευταία παιχνίδια του ΑΠΟΕΛ, στο πρωτάθλημα και στο κύπελλο νίκησε 4 φορές, έφερε ισοπαλία 2 φορές και έχασε 4 φορές. Στο αυριανό παιχνίδι ο Κόρε Ινγκεμπρίγκτσεν, δεν θα έχει στη διάθεσή του τους Εφραίμ, Άλεφ, Σιγκούρνταρσον, Σόουζα, Μιχαΐλοβιτς και Αλωνεύτης. Στην απόστολη, επέστρεψαν οι Γέφτοβιτς, Τάμαρι και Γένσεν. Το αυριανό ντέρμπι αναμένεται καθοριστικής σημασίας καθώς και οι δυο οι ομάδες καίγονται για βαθμούς για να φτάσουν πιο κοντά στους στόχους τους.