Κι όμως η Γιουνάιτεντ μπορούσε να αποκτήσει τον Ντέιβις

Το όνομα του Αλφόνσο Ντέιβις δεν είναι και το πιο γνωστό στον κόσμο. Στα 19 του χρόνια είχε αγωνιστεί πέρυσι μόλις 6 φορές με τα χρώματα της Μπάγερν.

Το ντεμπούτο του το πραγματοποίησε τον Γενάρη του 2019. Βέβαια αυτή τη χρονιά η εξέλιξη του είναι τέτοια που όλοι μιλάνε για ένα απ’ τα πλέον υποσχόμενα πλάγια μπακ στον κόσμο. Ελάχιστοι αριστεροί μπακ έχουν τόση συμβολή στο επιθετικό παιχνίδι της ομάδας τους. Είναι χαρακτηριστικό πως ο νεαρός Καναδός μετρά 8 ασσίστ σε 29 εμφανίσεις.

Η συμφωνία για δοκιμαστικά και η άδεια που δεν ήρθε ποτέ

Κι όμως αυτό τον ποδοσφαιριστή θα μπορούσε να τον έχει η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Τον Ιανουάριο του 2018 οι «Κόκκινοι Διάβολοι» είχαν συμφωνήσει για 3 εβδομάδες δοκιμαστικών όμως τελικά αναβλήθηκε.

Και αυτό γιατί τελικά δεν εξασφάλισε την άδεια να πραγματοποιήσει τα δοκιμαστικά. Πέρασε τελικά το νέο χρόνο στο προπονητικό κέντρο της Ολυμπιακής ομάδας του Καναδά. Δεν έχει γίνει ξεκάθαρο αν τελικά είχε την άδεια αργότερα να πετάξει στο Μάντσεστερ και να περάσει τα δοκιμαστικά ή αν απλός οι άνθρωποι της Γιουνάιτεντ θεώρησαν πως δεν άξιζε τελικά την ευκαιρία.

Όπως και να έχει όμως η αλήθεια είναι πως η Γιουνάιτεντ έχει τον 19χρονο Μπράντον Γουίλιαμς, ο οποίος μπορεί να εξελιχθεί σε ποδοσφαιριστή παγκόσμιας κλάσης.