ΑΠΟΕΛ: Οι δανεικοί και οι σκέψεις

Η χρονιά, οδεύει προς το τέλος της, εάν και εφ’ όσον μας κάνει το χατίρι ο κορωνοϊός. Αρκετά ειπώθηκαν το τελευταίο διάστημα και άλλα τόσα αναμένεται να δουν το φως της δημοσιότητας όσο αφορά το μέλλον όχι μόνο του κυπριακού ποδοσφαίρου αλλά και του παγκόσμιου.

Ο ΑΠΟΕΛ, σε μια εξαιρετικά δύσκολη χρονιά, όπου έχει περάσει από χίλια κύματα, παραμένει εντός του βασικού του πλέον στόχου που δεν είναι άλλος από το πρωτάθλημα. Ωστόσο, στο πίσω μέρος του μυαλού του κάθε φίλου των γαλαζοκιτρίνων, αλλά και της διοίκησης, είναι αρχίζει σιγά-σιγά να κάνει την εμφάνιση του, ο μεταγραφικός σχεδιασμός και γενικά προσθαφαιρέσεις.

Οι πολυπρωταθλητές, έχουν αυτή τη στιγμή 5 ποδοσφαιριστές στο ρόστερ τους όπου αποκτήθηκαν ως δανεικοί στην ομάδα. Πρόκειται για τους Βιντ Μπέλετς, Άλεφ, Αντρέ Βιντιγκάλ, Ούρος Μάτιτς και Αντρίγια Πάβλοβιτς, ενώ ο Μπιόρν Σιγκούρνταρσον, αποχώρησε από την ομάδα με άδεια άνευ απολαβών, ελέω και του προβλήματος που αντιμετωπίζει.

Από τους πέντε προαναφερθέντες, οι δυο αγωνίζονται ως βασικοί. Ο Βιντ Μπέλετς, βρίσκεται κάτω από τα δοκάρια από την αρχή της χρονιάς, ενώ ο  Άλεφ, βρίσκεται στα πλάνα του Μαρίνου Ουζουνίδη, όπως φάνηκε από την μέρα που πάτησε το πόδι του στον Αρχάγγελο, ο Έλληνας τεχνικός.

Όσο αφορά τους υπόλοιπους, Βιντιγκάλ, Μάτιτς και Πάβλοβιτς, τα πράγματα για την παραμονή τους είναι πιο δύσκολα, αφού δείχνουν να μην ανταποκρίνονται στα θέλω του Εβρίτη τεχνικού.

Είναι ένα ζήτημα το οποίο σίγουρα θα απασχολήσει έντονα τους γαλαζοκιτρίνους, αφού το φετινό ρόστερ, έδειξε αρκετές αδυναμίες.