Απόλλων: Έμειναν οι υπογραφές

Το συμβόλαιο του Ζοάο Πέδρο του Απόλλωνα ολοκληρώνεται το καλοκαίρι και είναι ένα απ’ τα θέματα που απασχολούν το διοικητικό συμβούλιο των «Κυανόλευκων».

Οι δυο πλευρές συζήτησαν ήδη για την ανανέωση και τα έχουν βρει σε όλα. Τόσο στο οικονομικό κομμάτι όσο και στο χρονικό. Έτσι το μοναδικό που απομένει είναι να πέσουν και οι υπογραφές. Αυτό δηλαδή που θα σφραγίσει τη συμφωνία μεταξύ των δυο πλευρών. Έπειτα θα ακολουθήσει και η επίσημη ανακοίνωση.

Ουσιαστικά, αυτό θα είναι ένα συμβόλαιο καριέρας για τον Πορτογάλο άσο, ο οποίος βρίσκεται στη Λεμεσό από το καλοκαίρι του 2015, με προπονητή τον Πέδρο Εμάνουελ και στα πέντε χρόνια που βρίσκεται στην ομάδα έχει προσφέρει τα μέγιστα, ενώ με τη συμπεριφορά του οι πάντες τον λατρεύουν. Παρόλο λοιπόν που τον Μάιο, ο Ζοάο Πέδρο θα κλείσει τα 34 του χρόνια, η ομάδα της Λεμεσού αναμένεται να τον κρατήσει μέχρι τα 36 του στο λιμάνι.

Προηγούμενο άρθρο21/03: Στον αθλητισμό σαν σήμερα
Επόμενο άρθροΑΕΛ: Επιστρέφει και μένει
Ο ωραίος και παράλληλα το μυαλό της παρέας. Τουλάχιστον έτσι πιστεύει. Ντρίμπλα μιας παλιάς εποχής. Ο φοβερός τυπάρας ο οποίος ξεθάβει απίστευτες ιστορίες για τον αθλητισμό απ’ τα χρονοντούλαπα της ιστορίας και τις παρουσιάζει λες και τις έχει ζήσει από πρώτο χέρι. Χώνει ακατάπαυστα και χωρίς να κομπλάρει και είναι της φιλοσοφίας μην κάνεις κάτι σήμερα που μπορείς να το κάνεις αύριο.