Ρεκόρ τηλεθέασης για τα ματς της Bundesiga

Η επανεκκίνηση του ποδοσφαίρου στη Γερμανία ξεκίνησε θετικά, αν εξαιρέσει κανείς τους τραυματισμούς μερικών παικτών λόγω της μεγάλης αγωνιστικής απραξίας και την ξαφνική επανέναρξη σε υψηλές εντάσεις, εντούτοις, ήταν μια χαρούμενη ανάσα μέσα στην πανδημία.

Το αγγλικό δίκτυο, Sky Sports παρέχει τη δυνατότητα στους συνδρομητές του να παρακολουθούν και να ακούνε φυσικό ήχο οπαδών κατά τη διάρκεια της μετάδοσης, ενεργοποιώντας την ανάλογη ρύθμιση μέσω του δέκτη τους. Σύμφωνα με το γερμανικό μέσο DWDL, το ενδιαφέρον για την παρακολούθηση των αναμετρήσεων ήταν τεράστιο καθώς καταγράφηκαν περισσότεροι από 6 εκατομμύρια τηλεθεατές στους αγώνες του Σαββάτου.

Ωστόσο, αυτοί οι οποίοι επέλεξαν να παρακολουθήσουν το ντέρμπι Ντόρτμουντ-Σάλκε, χωρίς να χρησιμοποιήσουν την ειδική πλατφόρμα του Sky Sports ήταν 2,4 εκατομμύρια τηλεθεατές! Και ακόμα δεν έχει διεξαχθεί η αναμέτρηση της Μπάγερν η οποία συγκεντρώνει τα μεγαλύτερα ποσοστά τηλεθέασης. Όπως είναι λογικό όλα τα βλέμματα είναι στραμμένα στη Γερμανία και στις αναμετρήσεις που έχουν ξεκινήσει από το Σάββατο (16/05).