Όταν η Μαντόνα έριξε άκυρο στον Τζόρνταν για τον Πίπεν

Μάικλ Τζόρνταν και Σκότι Πίπεν ήταν ένα από τα πιο κυρίαρχα δίδυμα του ΝΒΑ. Μαζί κατέκτησαν έξι πρωταθλήματα με τους Μπουλς και αποτελούν αναπόσπαστο κομμάτι της ιστορίας της ομάδας του Σικάγο. Συνεπώς, γύρω από το όνομά τους έχει «χτιστεί» ένας μύθος, και όχι άδικα. Βέβαια, σε αυτό συνέβαλε και λίγο η βασίλισσα της ποπ Μαντόνα η οποία δεν μπορούσε να αντισταθεί στα… «χαρίσματα» του Σκότι Πίπεν, κάτι που πλήγωνε τον Μάικλ Τζόρνταν!

Σύμφωνα δε με τα δημοσιεύματα της εποχής, οι δυο συμπαίκτες συνήθιζαν να είναι σε κόντρα όλη την ώρα – έμεναν στο γήπεδο έως τα ξημερώματα κι έπαιζαν «μονό» (!), αν και κάποιοι λένε πως είχαν μια δυνατή φιλία. Πάντως, «μονομαχούσαν» για τα πάντα και αυτό προέκυπτε από το ανταγωνιστικό πνεύμα που είχε ο Μάικλ Τζόρνταν, ο οποίος ήθελε να είναι ο καλύτερος παντού.

Εντούτοις, όταν ο προπονητής των «ταύρων», Τζόνι Μπακ, άφησε την τελευταία του πνοή σε ηλικία 91 ετών, κυκλοφόρησε ένα email, το οποίο περιείχε διάφορες ανέκδοτες ιστορίες, που λέγεται ότι τις είπε σε κάποιον, σε ένα δείπνο. Μια από αυτές, αφορούσε την ερωτική ζωή των δύο μεγάλων και ιστορικών μορφών του ΝΒΑ και των Μπουλς.

«Ο Σκότι και ο Μάικλ συνήθιζαν να ανταγωνίζονται για τα πάντα. Ο Τζόρνταν ισχυριζόταν ακόμα και πως τα χέρια του είναι μεγαλύτερα, αλλά δεν ήταν. Ο Σκότι ήταν πολύ… ευλογημένος εκεί κάτω. Και αυτό “σκότωνε” τον Μάικλ. Έπρεπε να δείτε τα κορίτσια που περίμεναν τον Πίπεν, όπου κι αν πηγαίναμε. Η Μαντόνα μάζευε τον Πίπεν κάθε φορά με μια λιμουζίνα, όποτε ήμαστε στο Λος Άντζελες. Ο Μάικλ συνήθιζε να λέει στην Μαντόνα πως μπορούσε να την ικανοποιήσει καλύτερα από τον Σκότι και εκείνη του απαντούσε… σε καμία περίπτωση».