Επιστρέφει στην ενεργό δράση ο Ρόμπεν για την ομάδα της καρδιάς του

Μπορεί η λογική, το μυαλό και το σώμα να οδήγησαν τον Άριεν Ρόμπερν στην απόφαση να αποσυρθεί από την ενεργό δράση το καλοκαίρι του 2019, εντούτοις ανακοίνωσε ότι θα ανταποκριθεί στο κάλεσμα της ομάδας της καρδιάς του, τη Χρόνινχεν, ώστε να τη βοηθήσει σε αυτή την περίοδο κρίσης, που έχει επηρεάσει και την ίδια.

Με ανάρτηση στο Twitter της ομάδας, ο 36χρονος πια Ολλανδός, γνωστοποίησε ότι σκεφτόταν τι άλλο θα μπορούσε να κάνει για να ενισχύσει τις προσπάθειες της Χρόνινχεν για τη νέα σεζόν και έπειτα από το πρέσινγκ που δέχθηκε, αποφάσισε τουλάχιστον να προσπαθήσει ώστε να είναι έτοιμος στη φυσική του κατάσταση για να ανταποκριθεί από τη νέα σεζόν.

«Είναι υπέροχο να βλέπω πώς υποστηρίζουν όλοι την ομάδα. Υποστηρίζω το club επίσης και όλο αυτό με έκανε να σκεφτώ τι άλλο θα μπορούσα να κάνω για την ομάδα μας. Τις προηγούμενες εβδομάδες, είχα πολλές συζητήσεις με το προσωπικό και ίσως πολύ περισσότερο από τίποτα άλλο, άκουσα το κάλεσμα των οπαδών μας: “Άριεν, ακολούθα την καρδιά σου”.

Μία επιστροφή, ως παίκτης της Χρόνινχεν. Άρχισε να παίζει μέσα μου αυτή η ιδέα και τώρα έχω θέσει την αποστολή μου. Θέλω να κάνω την επιστροφή μου, ως ποδοσφαιριστής, ως παίκτης της Χρόνινχεν. Αυτή τη στιγμή, δεν είμαι σίγουρος αν αυτό θα είναι εφικτό να συμβεί. Για αυτό όμως που είμαι σίγουρος, είναι ότι το κίνητρό μου, θα είναι εδώ στο 100%. Θα είναι μια δύσκολη αποστολή από φυσική κατάσταση, αλλά θα την αποδεχθώ.

Θα δουλέψω σκληρά και όταν όλα νιώσω ότι είναι καλά, θα είμαι με την ομάδα για την πρώτη προπόνηση της νέας σεζόν. Ελπίζω να σας δω όλους το συντομότερο δυνατό, γιατί το όνειρό μου είναι να παίξω με τη φανέλα της Χρόνινχεν. Δεν είμαστε ακόμα έτοιμοι, αλλά μπορούμε να ονειρευτούμε. Ελπίζω να σας δω σύντομα!», είπε μεταξύ άλλων ο Ολλανδός.

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο Ρόμπεν έκανε ντεμπούτο στην καριέρα του με τη φανέλα της Χρόνινχεν σε ηλικία 16 ετών και δύο χρόνια αργότερα πήρε μεταγραφή στην Αϊντχόφεν.