Απόλλων: Οριακά δυνατός στον 3ο προκριματικό

221

Σύντομα ξεκινούν οι Ευρωπαϊκές υποχρεώσεις των ομάδων μας και ο Απόλλωνας στοχεύει για άλλη μια χρονιά να μπει στους ομίλους του Europa League. Μόνο εύκολο δεν είναι φέτος το εγχείρημα μιας και υπάρχουν αρκετές ιδιαιτερότητες, με μεγαλύτερη να είναι το γεγονός πως η πρόκριση κρίνεται σε μονό αγώνα.

Ο Απόλλωνας λοιπόν αναμένεται έστω και οριακά να βρίσκεται στους δυνατούς και στον 3ο προκριματικό. Για την ώρα δεν έχει ξεκαθαρίσει όμως όλα δείχνουν πως αυτό θα συμβεί. Πρακτικά αν η Κλουζ κατακτήσει το πρωτάθλημα Ρουμανίας η συζήτηση τελειώνει οριστικά και θα είναι στους δυνατούς. Αν δεν συμβεί αυτό τότε θα πρέπει να υπάρξει ένας αποκλεισμός ομάδας με μεγαλύτερη Ευρωπαϊκή βαθμολογία απ’ τον Απόλλωνα. Εκπλήξεις πάντα υπάρχουν, άρα με τον ένα ή τον άλλο τρόπο η ομάδα του Σωφρόνη Αυγουστή αναμένεται να βρεθεί στους δυνατούς στον 3ο προκριματικό.

Προηγούμενο άρθροΑΠΟΕΛ: Δυνατός σε όλα…
Επόμενο άρθροΓιατί χάνονται παίκτες-ταλέντα;
Ο ωραίος και παράλληλα το μυαλό της παρέας. Τουλάχιστον έτσι πιστεύει. Ντρίμπλα μιας παλιάς εποχής. Ο φοβερός τυπάρας ο οποίος ξεθάβει απίστευτες ιστορίες για τον αθλητισμό απ’ τα χρονοντούλαπα της ιστορίας και τις παρουσιάζει λες και τις έχει ζήσει από πρώτο χέρι. Χώνει ακατάπαυστα και χωρίς να κομπλάρει και είναι της φιλοσοφίας μην κάνεις κάτι σήμερα που μπορείς να το κάνεις αύριο.