ΑΠΟΕΛ: Επανήλθε η Λέουβεν και πάει Βέλγιο ο Τάμαρι

831

Είναι πασιφανές ότι ο Μούσα Αλ Τάμαρι έχει το μυαλό του αλλού και αυτό δεν τον αφήνει να προσφέρει αγωνιστικά όσα ξέρει και μπορεί στον ΑΠΟΕΛ, με τον Μαρίνο Ουζουνίδη να έχει δοκιμάσει τα πάντα για να τον επαναφέρει, εντούτοις η απόδοσή του είναι σε χαμηλές πτήσεις εδώ και καιρό (πλην κάποιων εκλάμψεων).

Είναι επίσης γνωστό ότι η Λέουβεν του Βελγίου είχε κάνει προσφορά στον ΑΠΟΕΛ για να αποκτήσει τον ποδοσφαιριστή, στο κόλπο ήταν ο Ολυμπιακός Πειραιώς και η Αλμερία από Ισπανία και ενώ οι γαλαζοκίτρινοι ήταν στο περίμενε για το αν τελικά θα ανανεώσει ή όχι.

Πλέον, οι ΑΠΟΕΛίστες θα ζήσουν και θα θυμηθούν σκηνικό… Ρόλαντ Σάλαι πριν το πολύ σημαντικό αγώνα με τη Σλόβαν Λίμπερετς, με τον Μούσα Τάμαρι να αναμένεται να πάρει μεταγραφή για σύλλογο του εξωτερικού. Το πιο ορατό ενδεχόμενο είναι το αυριανό ματς του ΑΠΟΕΛ με την Σλόβαν να είναι το τελευταίο για τον Μούσα Αλ Τάμαρι με την Λεουβέν να κερδίζει τη μάχη για την απόκτησή του 23χρονου Ιορδανού άσσου. Στην βελγική ομάδα αναμένεται να συναντήσει τον Ράφαελ Ρομό, πρώην τερματοφύλακα του ΑΠΟΕΛ και της ΑΕΛ.