ΑΠΟΕΛ: Προς Ελλάδα οι Γιάκολις και Λαφράνς, ερωτηματικό για Σάβιτς

290

Ολοκληρώνεται σίγα-σιγά το μεταγραφικό παζάρι στην υπόλοιπη Ευρώπη (5 Οκτωβρίου) και στον ΑΠΟΕΛ έχουν ανοικτούς λογαριασμούς. Σύμφωνα με πληροφορίες, ο Ντράγκαν Μιχαΐλοβιτς επιστρέφει στην Ελβετία, ενώ ο Αντόνιο Γιάκολις και ο Κέβιν Λαφράνς βαδίζουν προς Ελλάδα μεριά. Άγνωστο τι θα συμβεί με τον Βουγιαντίν Σάβιτς που είναι επίσης εκτός πλάνων του Μαρίνου Ουζουνίδη.

Συγκεκριμένα, ο Αντόνιο Γιάκολις βρίσκεται σε προχωρημένες επαφές με την ομάδα της Ξάνθης, μετά από τη σημαντική συμβολή του πρώην αμυντικού της Ομόνοιας, Γιώτη Παναγιώτου που πλέον ανήκει στο ποδοσφαιρικό τμήμα της ελλαδικής ομάδας και ήταν αυτός που έκανε την επαφή. Η Ξάνθη, σύμφωνα με πληροφορίες έχει υποβάλει δελεαστική οικονομική πρόταση στον Κροάτη, ο οποίος αναμένεται να πεί το ναι και να αποχωρήσει οριστικά από τον Αρχάγγελο.

Σε ότι αφορά τον Κέβιν Λαφράνς, ο Αϊτινός αμυντικός έχει προταθεί στον Άρη Θεσσαλονίκης με την ελλαδική ομάδα να βλέπει θετικά την ένταξη του στην ομάδα. Ο ΑΠΟΕΛ είναι σε αναμονή επίσημης πρότασης από τον Άρη για να κλείσει και αυτή η εκκρεμότητα.

Μοναδικός παίκτης που δεν έχει βρει ομάδα είναι ο Σέρβος αμυντικός, Βουγιαντίν Σάβιτς, ο οποίος είχε κάποιες πορτάσεις από Τουρκία, αλλά δεν τον ικανοποίησαν οικονομικά.