Τι ισχύει με Ολυμπιακό Πειραιώς, Τάμαρι και Φαμπιάνο

1374

Ο Ολυμπιακός Πειραιώς δεν κατάφερε να κερδίσει και στον δεύτερο αγώνα κόντρα στην Ομόνοια, μένοντας στην ισοπαλία, ωστόσο κλειδώνοντας την πρόκριση στους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ, εντούτοις η καθόδός του στην Κύπρο, έφερε εξελίξεις στα μεταγραφικά σύμφωνα με τα ελλαδικά ΜΜΕ.

Πρώτο θέμα με το οποίο ασχολήθηκαν στην Ελλάδα οι ρεπόρτερ του Ολυμπιακού είναι το θέμα Μούσα Αλ Τάμαρι. Γράφτηκε δε ότι ο Μαρινάκης έκανε πρόταση στον ΑΠΟΕΛ πάρει από τώρα τον Ιορδανό άσο και να τον αφήσει στον ΑΠΟΕΛ δανεικό για αυτή τη σεζόν.

Το δεύτερο που γράφτηκε είναι ότι ο Ολυμπιακός θα προχωρήσει σε κίνηση για να αποκτήσει τον Φαμπιάνο της Ομόνοιας, εάν αποχωρήσει ο Σα, καθώς ο Πορτογάλος τερματοφύλακας πραγματοποίησε εξαιρετικά παιχνίδια κόντρα στους Πειραιώτες και όχι μόνο και ο Πέδρο Μαρτίνς τον γνωρίζει καλά απ’ την πατρίδα του και εισηγήθηκε την αγορά του.

Ωστόσο, τίποτα απ’ όλα αυτά δεν φαίνεται να ισχύει στην πραγματικότητα, μιας και οι πληροφορίες στην Κύπρο λένε ότι ΑΠΟΕΛ και Ομόνοια δεν έλαβαν καμία πρόταση από τον Ολυμπιακό Πειραιώς. Ενδιαφέρον για τους δυο ποδοσφαιριστές μπορεί να υπάρχει (μπορεί και όχι), το μόνο σίγουρο είναι ότι για την ώρα δεν έχει μετουσιωθεί σε κάποια επίσημη πρόταση.