ΑΠΟΕΛ: Βρήκε χρήμα ο Πρόδρομος

332

Συζητήσεις με ισχυρούς οικονομικούς παράγοντες είχε τις τελευταίες μέρες ο Πρόδρομος Πετρίδης, ο οποίος μάλιστα φαίνεται να είναι πολύ κοντά σε συμφωνίες, οι οποίες θα ανακοινωθούν προσεχώς, ώστε να ενισχυθεί το ταμείο της εταιρείας.

Η ανάγκη για εισροή χρήματος είναι τεράστια, καθώς ο ΑΠΟΕΛ με τον αποκλεισμό απ’ την Σλόβαν έχασε τουλάχιστον 6 εκατομμύρια ευρώ, και άλλα έσοδα για φέτος μοιάζουν δύσκολο να έρθουν μέσω του κόσμου.

Στις επόμενες αναμένεται να οριστικοποιηθούν οι συμφωνίες και με αυτό τον τρόπο θα κλείσει ουσιαστικά η τρύπα των 7 με 8 εκατομμυρίων που προέκυψε στο οικονομικό κομμάτι απ’ την αποτυχία στην Ευρώπη. Βέβαια, αυτό το θέμα θα πρέπει να συζητηθεί εκ νέου με τους μετόχους του ΑΠΟΕΛ, καθώς δεν νοείται μια ομάδα να εξαρτάται οικονομικά αποκλειστικά και μόνο απ’ την πορεία της στην Ευρώπη.

Προηγούμενο άρθροΑΠΟΕΛ: Ντεμπούτο Ουζόχο με Πάφο;
Επόμενο άρθρο07/10: Τα σημαντικότερα αθλητικά γεγονότα της ημέρας
Ο ωραίος και παράλληλα το μυαλό της παρέας. Τουλάχιστον έτσι πιστεύει. Ντρίμπλα μιας παλιάς εποχής. Ο φοβερός τυπάρας ο οποίος ξεθάβει απίστευτες ιστορίες για τον αθλητισμό απ’ τα χρονοντούλαπα της ιστορίας και τις παρουσιάζει λες και τις έχει ζήσει από πρώτο χέρι. Χώνει ακατάπαυστα και χωρίς να κομπλάρει και είναι της φιλοσοφίας μην κάνεις κάτι σήμερα που μπορείς να το κάνεις αύριο.