Αγγλία: Ερασιτεχνικό ματσάκι από 8-1… 8-8!

93

Έχουμε δει πολλές και σπουδαίες ανατροπές, όμως αυτό που συνέβη στην Blackmore Vale League (ένα από τα τοπικά πρωταθλήματα της Αγγλίας) δεν έχει προηγούμενο. Το 8-1 έγινε… 8-8 μέσα σε 25 λεπτά.

Οι παίκτες της Donhead Barbarians ένιωθαν πως έχουν εξασφαλίσει άνετα τους τρεις βαθμούς και μάλιστα με ευρύ σκορ, καθώς προηγούνταν με 8-1 κόντρα στην Sturminster Rovers, με το παιχνίδι να βρίσκεται στα μέσα του δευτέρου ημιχρόνου. Αυτό που ακολούθησε όμως ήταν κάτι πρωτόγνωρο. Η φιλοξενούμενη ομάδα, όχι απλά δεν παράτησε το παιχνίδι, αλλά πέτυχε επτά γκολ στα τελευταία 25 λεπτά του αγώνα, μετατρέποντας το 8-1 σε… 8-8, πραγματοποιώντας μια ιστορική ανατροπή.

Φυσικά, δεν μας κάνει εντύπωση τόσο το γεγονός ότι μπήκανε 16 γκολ σε έναν ποδοσφαιρικό αγώνα. Συνηθισμένο γεγονός στη συγκεκριμένη κατηγορία. Για παράδειγμα, την αγωνιστική που μας πέρασε στη Blackmore Vale League μπήκανε συνολικά 53 γκολ σε τέσσερα παιχνίδια (και μένει άλλο ένα). Αυτό που κάνει μεγαλύτερη εντύπωση είναι το πως βρήκαν οι παίκτες της Sturminster Rovers τα ψυχικά αποθέματα για να γυρίσουν ένα παιχνίδι στο οποίο βρίσκονταν πίσω με επτά γκολ.