Στη δεύτερη ομάδα της Λάτσιο ο δισέγγονος του Μουσολίνι

107

Ρομάνο Φλοριάνι Μουσολίνι. Το επίθετο λέει πολλά και δεν πρόκειται για συνωνυμία. Είναι ο δισέγγονος του Μπενίτο Μουσολίνι, του ηγέτη του φασιστικού κόμματος στην Ιταλία. Ο Μπενίτο Μουσολίνι ήταν φυσικά γνωστός οπαδός της Λάτσιο και ο καθοδηγητής στην ίδρυση της Ρόμα, ώστε να δημιουργηθεί ανταγωνισμός στην… αιώνια πόλη.

Ο δισέγγονος του Μουσολίνι σε ηλικία πλέον 18 ετών, αγωνίζεται στα τμήματα υποδομής της Λάτσιο και μάλιστα παίρνει… προαγωγή στην Primavera, δηλαδή στην δεύτερη ομάδα. Ένα βήμα δηλαδή πριν την πρώτη ομάδα της Λάτσιο! Ο μικρός αγωνίζεται ως φουλ-μπακ, έχει καλά χτυπήματα στην μπάλα και καλή φυσική κατάσταση σύμφωνα με τα δημοσιεύματα στην Ιταλία, ενώ αρκετοί στην Λάτσιο ποντάρουν πολλά πάνω του καθώς τον θεωρούν τρομερά ελπιδοφόρο.

Εντούτοις, ο Ρομάνο Φλοριάνι Μουσολίνι τράβηξε τα φώτα της δημοσιότητας ξανά επάνω του πέρυσι για έναν ακόμη λόγο, πέρα από τον προφανή για το όνομά του. Συμμετείχε στο Dancing with the stars, έχοντας παρτενέρ την μητέρα του Αλεσάντρα, η οποία είναι εγγονή του Μπενίτο Μουσολίνι!