Ρουμανία: Στη φυλακή πρόεδρος ομάδας για διαφθορά!

82

Ο ιδιοκτήτης της Άστρα Τζούρτζιου, Ιοάν Νικουλάε συνελήφθη στο αεροδρόμιο του Βουκουρεστίου, μετά από σχετικό ένταλμα που υπήρχε και οδηγήθηκε στην φυλακή, όπου θα εκτίσει ποινή πενταετούς κάθειρξης για διαφθορά.

Ο Νικουλάε εν έτει 2014 ήταν ο πλουσιότερος άνθρωπος στην Ρουμανία και στο Top-500 της λίστας του Forbe με περιουσία 1,1 δις ευρώ, ωστόσο η αυτοκρατορία του άρχισε να κλωνίζεται όταν το 2015 καταδικάστηκε σε ποινή φυλάκισης 30 μηνών για παράνομη χρηματοδότηση της προεδρικής καμπάνιας του Μίρτσεα Γκεοάνα το 2009.

Ο Νικουλάε κρίθηκε ένοχος από το ανώτατο δικαστήριο της Ρουμανίας για ξέπλυμα χρήματος, φοροδιαφυγή ύψους 2,2 εκατομμυρίων ευρώ και παράνομο χρηματισμό κρατικών φορέων και παρά την ενασχόληση του με το ποδόσφαιρο δεν κατάφερε να την γλιτώσει.

Προηγούμενο άρθρο24/02: Στον αθλητισμό σαν σήμερα
Επόμενο άρθροΤουρκία: Γκάφα και αποβολή με μια κίτρινη!
Η πιο ωραία ντρίμπλα σε δημιουργία και εκτέλεση από τον θρυλικό Ροναλντίνιο. Η τύπισσα είναι χίπισσα… τρελή για τα καλά και χωρίς να πίνει ούτε ένα καφεδάκι! Με μια μπυρίτσα όλη μέρα, παρακολουθεί μανιακά ότι αθλητικό παίζει στην τηλεόραση. Δηλώνει θιασώτης του επιθετικού ποδοσφαίρου και οι ρετρό ιστορίες είναι αυτές που την κάνουν να ζει και να αναπνέει.