Σε δημοπρασία το πεταμένο περιβραχιόνιο του Κριστιάνο για να σωθεί παιδί έξι μηνών!

50

Μεγάλη συζήτηση είχε ανοίξει για την κίνηση του Κριστιάνο Ρονάλντο να πετάξει κάτω στο έδαφος το περιβραχιόνιο της Εθνικής Πορτογαλίας. Ο Πορτογάλος σταρ γεμάτος από έντονα συναισθήματα προέβη σε αυτή την αντίδραση που κατακρίθηκε από πολλούς στην πατρίδα του. Πού να ήξερε όμως όταν πετούσε το περιβραχιόνιό του εκνευρισμένος για την μη κατακύρωση του καθαρού γκολ του στο Σερβία–Πορτογαλία πως θα πήγαινε για ιερό σκοπό…!

Όπως έγινε γνωστό, ένας εξαιρετικά οξυδερκής άνθρωπος μάζεψε το περιβραχιόνιο από τον αγωνιστικό χώρο και πλέον τέθηκε σε δημοπρασία για ιερό σκοπό. Τα χρήματα που θα συγκεντρωθούν από τον πλειοδότη θα δοθούν για την ενίσχυση ενός μωρού έξι μηνών, του Γκαβρίλ Τζούρτζεβιτς από το Κραγκούγεβατς, που πάσχει από μυϊκή ατροφία στη σπονδυλική στήλη και χρειάζονται 2,5 εκατ. ευρώ για να ακολουθήσει ειδική θεραπεία.

Μέχρι τη στιγμή που γράφονταν αυτές οι γραμμές είχαν συγκεντρωθεί πάνω από 2.300 ευρώ από τις πρώτες προσφορές, αλλά σίγουρα το ποσό θα αυξηθεί σημαντικά, καθώς πρόκειται για συλλεκτικό κομμάτι. Κι όλα αυτά για μια ενέργεια του Πορτογάλου σούπερ σταρ που προκάλεσε αντιδράσεις (ως ασέβεια προς την εθνική ομάδα), αλλά τελικά μπορεί να αποδειχτεί σωτήρια για τη ζωή ενός μικρού παιδιού.