Γκονζάλο και Φεντερίκο Ιγουαΐν: Τα πρώτα αδέρφια που σκοράρουν στο ίδιο ματς στο MLS (vid)

72

Γράφοντας ιστορία στο ποδόσφαιρο των ΗΠΑ, οι Γκονζάλο και Φεντερίκο Ιγουαΐν χάρισαν στην Inter Miami την πρώτη φετινή της νίκη στο MLS με ανατροπή απέναντι στην Philadelphia Union στις 25 Απριλίου 2021!

Η ομάδα που ανήκει στον Ντέιβιντ Μπέκαμ και στον πάγκο της οποίας βρίσκεται ο Φιλ Νέβιλ, χρειάστηκε τη βοήθεια των αδερφών Ιγουαΐν, οι οποίοι σκόραραν απέναντι στην Philadelphia Union για τη νίκη με το τελικό 2-1 και την ιστορική περίσταση. Οι Γκονζάλο και Φεντερίκο έγιναν τα πρώτα αδέρφια που σκοράρουν στο ίδιο παιχνίδι στο MLS και φυσικά από τη στιγμή που ήρθε και το θετικό αποτέλεσμα, η μέρα ήταν γεμάτη χαρά για την Inter Miami του «Μπεκς».

Για την ιστορία, οι αδερφοί Ιγουαΐν, ξεκίνησαν την καριέρα τους ως επιθετικοί της Ρίβερ Πλέιτ, εκεί που αγωνιζόταν και ο πατέρας τους, όταν αυτοί ήταν μικροί. Δυο χρόνια μετά έφυγαν και οι δυο για το εξωτερικό και κάπου εκεί οι πορείες τους ακολούθησαν τελείως διαφορετικούς δρόμους. Τώρα στα ποδοσφαιρικά… γεράματα, ενώθηκαν ξανά στην Ίντερ Μαϊάμι και έγραψαν ιστορία στο MLS, αφού έγιναν τα πρώτα αδέρφια που σκοράρουν στο ίδιο παιχνίδι.