Δήλωσε ένοχος για παιδική πορνογραφία ο Μετσέλντερ!

129

Ο άλλοτε άσος των Σάλκε, Ρεάλ Μαδρίτης και της εθνικής Γερμανίας, Κριστόφ Μετσέλντερ παραδέχθηκε τα ανομολόγητα πάθη του με δάκρια στα μάτια και δήλωσε έτοιμος να υποστεί τις συνέπειες του νόμου. Στα 40 του χρόνια ο Κρίστοφ Μέτσελντερ είχε εξαφανιστεί από το προσκήνιο μέχρι τη στιγμή που επανήλθε μετά τις καταγγελείες για παιδική πορνογραφία!

Στα αρρωστημένα μονοπάτια του μυαλού του ο παλαίμαχος Γερμανός άσος, νόμιζε ότι ήταν αόρατος όταν επισκεπτόταν ιστοσελίδες με παιδική πορνογραφία, και πλέον βρίσκεται αντιμέτωπος με τις συνέπειες του νόμου. Ο ίδιος τα παραδέχθηκε όλα στο δικαστήριο του Ντίσελντορφ λέγοντας: «Ζητώ συγχώρεση…», είπε με δάκρια στα μάτια κατά τη διάρκεια της απολογίας του, αποφεύγοντας να κοιτάξει προς το μέρος των εκπροσώπων του Τύπου.

Ο Μέτσελντερ συνελήφθη τον Σεπτέμβριο του 2019, ως ύποπτος διακίνησης πορνογραφικού υλικού, με το κατηγορητήριο να αναφέρει ότι από τις 9 Ιουλίου 2019 έως την 1 Σεπτεμβρίου 2019, έστειλε σκληρές εικόνες σεξουαλικά κακοποιημένων παιδιών σε τρια άτομα.

«Απέκτησα αυτές τις εικόνες, οι οποίες ήταν ελεύθερα προσβάσιμες στο διαδίκυτο, και τις αποτύπωσα στο κινητό μου. Δεν ήταν δικές μου όπως κατηγορούμαι, ωστόσο μοιράστηκα τις ακραίες φαντασιώσεις μου με άλλους χρήστες του διαδικτύου και ντρέπομαι αφάνταστα γι’ αυτό που έκανα. Με συνέπαιρνε η ιδέα του να ξεπεράσω τα όρια, αλλά δεν έχω συμμετάσχει ποτέ στην κακοποίξηση κάποιου παιδιού. Ότι συνέβη, έγινε μόνο στον παράλληλο κόσμου του διαδικτύου, αλλά γνωρίζοντας τι πόνος κρύβεται πίσω από αυτές τις φωτογραφίες, ζητώ συγχώρεση απ’ όλον τον κόσμο», τόνισε ο Μέτσελντερ.

Ο παλαίμαχος άσος ήταν σχολιαστής στο γερμανική Sky Sports, αλλά από τη στιγμή που συνελήφθη απολύθηκε και πλέον ζει στο περιθώριο, ενώ αν κριθεί ένοχος κινδυνεύει να τιμωρηθεί από βαρύ χρηματικό πρόστιμο έως 5 χρόνια φυλακή.