Ζευγάρι με τον γιο του Μητσοτάκη η Σάκκαρη

268

Η Μαρία Σάκκαρη με την πρόκρισή της στις «8» του Roland Garros συγκέντρωσε τα βλέμματα του αθλήματος για τις επιδόσεις της. Μετά την νίκη της επί της Σοφία Κένιν, η Μαρία έγραψε ιστορία αφού έγινε η πρώτη Ελληνίδα στην Open Era, που καταφέρνει να περάσει στην τελική «8αδα» ενός Major. Πρόκειται για επίτευγμα που δεν κατάφεραν να φτάσουν στις καριέρες τους ούτε, η Λένα Δανιηλίδου, ούτε η Αγγελική Κανελλοπούλου.

Ωστόσο, εκείνη τη μέρα, ορισμένα στιγμιότυπα από τις κερκίδες του «Court Suzanne-Lenglen» στο Παρίσι απασχόλησαν την επικαιρότητα και για εξωαγωνιστικούς λόγους. Συγκεκριμένα, η παρουσία και οι πανηγυρισμοί του γιου του πρωθυπουργού της Ελλάδας, Κυριάκου Μητσοτάκη, Κωνσταντίνου, έφερε στην επιφάνεια την σχέση που έχει με την Ελληνίδα αθλήτρια.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες, οι δύο νεαροί διατηρούν δεσμό και παρά τα συνεχή ταξίδια της Μαρίας Σάκκαρη, όχι μόνο συναντιούνται αλλά είναι και πολύ ευτυχισμένοι, αφού και οι δυο αγαπούν το τέννις. Οι δυο τους, οι οποίοι γνωρίζονταν για καιρό πριν ακόμη έρθουν κοντά, είχαν κρατήσει τη σχέση τους κρυφή από τα φώτα της δημοσιότητας, ωστόσο η εμφάνιση του Κωνσταντίνου Μητσοτάκη στον νικηφόρο αγώνα της Μαρίας, επιβεβαίωσε τις όποιες υποψίες.