Εισβολέας της Green Peace προσγειώθηκε στο Γερμανία-Γαλλία (vid)

107

Απρόοπτο περιστατικό λίγο πριν από την σέντρα της αναμέτρησης ανάμεσα στην Γαλλία και την Γερμανία για το Euro 2020! Ασυνήθιστη σκηνή στην Αλιάντς Αρένα λίγο πριν από την σέντρα της αναμέτρησης της Γαλλίας με την Γερμανία.

Ένα ανεμόπτερο προσγειώθηκε στον αγωνιστικό χώρο, στο οποίο επέβαινε πιθανότατα κάποιο μέλος της Green Peace. Στο πανί ήταν τυπωμένο το μήνυμα: «Ξεφορτωθείτε το πετρέλαιο» με την υπογραφή και το σήμα της Gren Peace. Από την «αναγκαστική» προσγείωση δεν υπήρξε κάποιος τραυματισμός, ενώ οι άνθρωποι ασφαλείας έπεσαν άμεσα πάνω στον εισβολέα, τον οποίο απομάκρυναν άμεσα από τον αγωνιστικό χώρο, πριν προλάβει εκείνος να αντιδράσει!

Βέβαια όλη αυτή η κατάσταση δεν ήθελε και πολύ να εξελιχθεί σε τραγωδία. Όπως έγινε γνωστό, κατά την προσγείωσή του και προτού γίνει αντιληπτό πως εκπροσωπούσε τη γνωστή οικολογική οργάνωση, ο 38χρονος ακτιβιστής λίγο έλειψε να πυροβοληθεί από ελεύθερους σκοπευτές υπό το φόβο να ήταν τρομοκράτης και να σχεδίαζε κάποια επίθεση!

«Αν η αστυνομία έκρινε πως επρόκειτο για κάποια τρομοκρατική επίθεση, τότε ο αλεξιπτωτιστής ίσως το πλήρωνε με τη ζωή του», δήλωσε ο δήμαρχος της Βαυαρίας, Γιόακιμ Χέρμαν, στην Bild. Ευτυχώς το logo της Greenpeace σταμάτησε την όποια σκέψη να… αναχαιτιστεί ο αλεξιπτωτιστής. Η γνωστή οικολογική οργάνωση τόνισε πως πρόθεση του αλεξιπτωτιστή ήταν να πετάξει από ψηλά στον αγωνιστικό χώρο μια μεγάλη μπάλα με μήνυμα για τη χρήση πετρελαιοκινητήρων που είναι «εχθρικοί» με το περιβάλλον από γερμανική αυτοκινητοβιομηχανία και απολογήθηκε για την αναστάτωση που προκλήθηκε.