Τόκιο 2020: Κρεβάτια που δεν… αντέχουν σεξ στο Ολυμπιακό Χωριό

147

Το Ολυμπιακό Χωριό είναι κάτι παραπάνω από απλώς ένας χώρος διαμονής για τους αθλητές στους Ολυμπιακούς Αγώνες. Παραδοσιακά αποτελεί χώρο… συνεύρεσής τους, αφού πολλοί είναι εκείνοι που σε διαλλείματα από προπονήσεις και αγώνες «ξεδίνουν» κάνοντας σεξ.

Στο Τόκιο, λόγω και της έξαρσης του κορωνοϊού, φαίνεται πως πήραν τα μέτρα τους. Οι αθλητές κοιμούνται σε οικολογικά κρεβάτια, τα οποία για ευνόητους λόγους δεν μπορούν να αντέξουν το βάρος δεύτερου ατόμου και τους… κραδασμούς. Συγκεκριμένα σχεδιάστηκαν για να αντέχουν το πολύ βάρος 200 κιλών.

Ο Αμερικανός πρωταθλητής των μεσαίων αποστάσεων, Πολ Τσελίμο, που ήδη έχει εγκατασταθεί στο Ολυμπιακό Χωριό, σχολίασε: «Αυτά τα κρεβάτια θα μπορούν να υποστηρίξουν μόνο το βάρος ενός ατόμου, προκειμένου να αποφευχθεί οποιαδήποτε άλλη κατάσταση εκτός από τον αθλητισμό».

Σημειώνεται πως το 2016 στο Ρίο Ντε Τζανέιρο και κατά την διάρκεια των Ολυμπιακών Αγώνων, οι διοργανωτές διένειμαν 450.000 προφυλακτικά ή διαφορετικά, κάτι που αναλογεί σε 42 (!) ανά αθλητή.

Previous article23/07: Στον αθλητισμό σαν σήμερα
Next article24/07/1883: Πεθαίνει ο Μάθιου Γουέμπ
Η πιο ωραία ντρίμπλα σε δημιουργία και εκτέλεση από τον θρυλικό Ροναλντίνιο. Η τύπισσα είναι χίπισσα… τρελή για τα καλά και χωρίς να πίνει ούτε ένα καφεδάκι! Με μια μπυρίτσα όλη μέρα, παρακολουθεί μανιακά ότι αθλητικό παίζει στην τηλεόραση. Δηλώνει θιασώτης του επιθετικού ποδοσφαίρου και οι ρετρό ιστορίες είναι αυτές που την κάνουν να ζει και να αναπνέει.