Ποδοσφαιριστής στην Αργεντινή έβρισε γυναίκα διαιτητή και θα χάσει μισή σεζόν

33

Την πλέον ανόητη ατάκα «πήγαινε να πλύνεις πιάτα και άσε το ποδόσφαιρο» μαζί με κάποιες άλλες όχι τόσο… ευγενικές, που είπε ο ποδοσφαιριστής Χουάν Μάρτς στην Νταϊάνα Κιντάνα, διαιτητή ερασιτεχνικών πρωταθλημάτων στην Αργεντινή, θα του κοστίσει τη μισή σεζόν!

Συγκεκριμένα, ο Χουάν Μαρτς, ποδοσφαιριστής της Έβερτον Λα Πλάτα, ομάδας που αγωνίζεται στην πρώτη τοπική κατηγορία της πόλης της Αργεντινής, στο εκτός έδρας ντέρμπι με την Αλούμνι, διαφώμνησε με τις υποδειξεις της διαιτητή της αναμέτρησης Νταϊάνα Κιντάνα, και άρχισε να την στολίζει με διάφορους χαρακτηρισμούς.

Η Κιντάνα φυσικά δεχόμενη τα σεξιστικά σχόλια και χαρακτηρισμούς γεμάτους από toxic masculinity τον έστειλε ορθώς στα αποδυτήρια, και μάλιστα ο παίκτης όχι μόνο δεν συνετίστηκε, αλλά παρέσυρε και τον κόσμο στο ατελείωτο υβρεολόγιο προς τη νεαρή διαιτητή. Είπαμε, κάπου σε κάποιες περιοχές του πλανήτη, ζουν λες και είναι προϊστορικοί…

Η διαιτητής πάντως, κατέγραψε τα πάντα στο φύλλο αγώνος, με την τοπική Ένωση να επιλαμβάνεται της υπόθεσης και να τιμωρεί τον… νταή (εδώ γελάμε) ποδοσφαιριστή με 15 αγωνιστικές αποκλεισμό! Και λίγες είναι λέμε εμείς, ενώ κανονικά θα έπρεπε να επιβληθεί και ποινή αποκλεισμού ή κεκλεισμένων των θυρών στην ομάδα για τους… μορφωμένους οπαδούς της!