Συνελήφθη ο Μπισουμά της Μπράιτον μετά από καταγγελία για σεξουαλική κακοποίηση

107

Ο Ιβ Μπισουμά της Μπράιτον συνελήφθη για καυγά σε μπαρ σύμφωνα με τη «Sun», με τα υπόλοιπα Μέσα της Βρετανίας να μην αναφέρουν το όνομά του αλλά να κάνουν λόγο για σεξουαλική επίθεση.

Όπως αναφέρουν τα αγγλικά ΜΜΕ, οι δύο άντρες συνελήφθησαν τις πρώτες πρωινές ώρες της Τετάρτης (06/10) σε κλαμπ της περιοχής, μετά από καταγγελία γυναίκας. Η διοίκηση της Μπράιτον εξέδωσε ανακοίνωση στην οποία αναφέρει «γνωρίζουμε πως ένας ποδοσφαιριστής μας εμπλέκεται σε υπόθεση επίθεσης, τη δεδομένη χρονική στιγμή δεν μπορούμε να προβούμε σε περαιτέρω σχόλια».

Η «Sun» και αναφέρει πως ο Ιβ Μπισουμά κάνει λόγο για καυγά που είχε στο μπαρ της περιοχής, ονόματι «The Arch». Παρόλα αυτά, δεν γίνεται έξτρα αναφορά στον λόγο που ξεκίνησε ο καυγάς, παρά μόνο πως η αστυνομία πέρασε χειροπέδες στον Μπισουμά και στον φίλο του μπροστά σε δεκάδες ανθρώπους που εκείνη την ώρα διασκέδαζαν στο μπαρ και έμειναν… έκπληκτοι με τα όσα συνέβαιναν.

Μένει να δούμε τι κατηγορίες θα απαγγελθούν στον Μπισουμά, αλλά και πώς θα χειριστεί την υπόθεσή του η Μπράιτον, αφού αποτελεί το νούμερο ένα περιουσιακό στοιχείο της ομάδας.